Wij helpen u graag zo snel en goed mogelijk. Daarom hebben wij voor u alle veel gestelde vragen (FAQ’s) over een scootmobiel huren op een rij gezet. Staat uw vraag er niet tussen? Tijdens onze openingstijden zijn wij telefonisch bereikbaar. U kunt ook altijd ons contactformulier invullen of een e-mail sturen. Wij nemen dan z.s.m. contact met u op. Hieronder de meest gestelde vragen.

Hoelang huur ik een scootmobiel?

Wij bieden u de mogelijkheid om een scootmobiel voor zowel een korte als lange periode te huren. Het is mogelijk om een scootmobiel te huren vanaf 7 dagen.

Wat is de minimumleeftijd om een scootmobiel te huren?

Om een scootmobiel te huren, geldt een minimumleeftijd van 18 jaar. Bovendien mag de huurscootmobiel uitsluitend worden gebruikt om de mobiliteit van de huurder te ondersteunen en/of te bevorderen.

Waar en wanneer haal ik de huurscootmobiel op?

Uw huurscootmobiel haalt u op werkdagen op vanaf 13.00 uur. De ophaallocatie is: de Scootmobielspecialist, Industrieweg 3, 5627 BS Eindhoven.

Waar en wanneer lever ik de huurscootmobiel in?

Uw huurscootmobiel levert u op dinsdag / woensdag / donderdag / vrijdag en zaterdag in vóór 13.00 uur bij de Scootmobielspecialist, Industrieweg 3, 5627 BS Eindhoven.

Welke modellen scootmobiel zijn te huur?

U heeft de keuze uit diverse modellen scootmobiel met zowel 3 als 4 wielen. Wij informeren u graag telefonisch of per e-mail over welke modellen huurscootmobielen het beste bij uw persoonlijke wensen aansluiten.

Is het mogelijk op per e-mail of telefonisch een scootmobiel te huren?

Het is alleen mogelijk om een scootmobiel online te huren

Wat zijn de kosten van een scootmobiel huren?

De verhuurprijs van onze scootmobielen is afhankelijk van het model en de huurperiode. U huurt bij ons al een scootmobiel vanaf € 7,50 per dag.

Wat bedraagt de borg voor het huren van een scootmobiel?

U betaalt € 200 borg voor het huren van een scootmobiel. Dit bedrag betaalt u vooraf met iDeal. Het borgbedrag is eveneens het eigen risico bij eventuele schade. Is er geen schade aan de huurscootmobiel? Dan ontvangt u na afloop van de huurperiode het borgbedrag contant of op uw bankrekening retour. Wanneer er wel schade is gereden, houden wij de borg in. Na de taxatie van de schade krijgt u van ons een bericht wat het eventuele bedrag is dat u terugkrijgt. Levert u uw gehuurde scootmobiel niet op de afgesproken tijd bij ons in? Dan berekenen wij voor het overschrijden van de huurtijd € 50 boete. Bekijk voor meer informatie onze algemene voorwaarden

Zijn de huurscootmobielen verzekerd?

Onze huurscootmobielen zijn WA verzekerd. Een WAverzekering is een wettelijke aansprakelijkheidsverzekering. Deze dekking vergoedt de schade die u met uw scootmobiel bij een ander veroorzaakt. Dus de schade aan uw huurscootmobiel is voor uw eigen rekening en dat geldt ook bij diefstal van uw huurscootmobiel. Bekijk voor meer informatie onze algemene voorwaarden

Kan ik het huren van een scootmobiel betalen met iDeal?

Ja, het is mogelijk om te betalen met iDeal.

Wat moet ik doen bij schade of diefstal van een huurscootmobiel?

Rijdt u schade? Meld dat dan zo snel mogelijk bij ons. Is de scootmobiel gestolen? Meld dit zo snel mogelijk bij de politie. Zo is de kans het grootst dat ze hem terug kunnen vinden. Breng ons ook direct van de diefstal op de hoogte. Zowel bij schade als diefstel informeert u ons gratis op 0800 – 1918.