Over ons

De Scootmobielspecialist is van oorsprong een klein familiebedrijf. Door de jaren heen zijn wij echter uitgegroeid tot een van de grootste specialisten in scootmobielen van Nederland. Vandaag de dag kunt u daarom bij ons zowel een scootmobiel kopen alsook huren.

Bent u op zoek naar een huurscootmobiel? Wij bieden u een ruime keuze. In ons assortiment hebben wij meer dan 80 modellen scootmobielen van bekende merken. Dankzij dit ruime aanbod kunnen wij zonder problemen inspelen op uw persoonlijke mobiliteitsbehoefte. Bij ons vindt u de juiste huurscootmobiel. Van vast, opvouwbaar en compact tot wendbaar of robuust.

Vraagt u zich af welke scootmobiel moet ik huren? Uiteraard begeleiden wij u bij het kiezen van de juiste huurscootmobiel. Samen inventariseren wij wat u zoekt. Wenst u een scootmobiel te huren voor een dagje uit in uw omgeving? Wilt u de scootmobiel meenemen in de auto? Gaat u er langere ritten mee maken? Wij helpen u kiezen welke huurscootmobiel bij uw mobiliteitswensen past.

Dus, heeft u tijdelijk een scootmobiel nodig? Via de Scootmobielspecialist huurt u eenvoudige een fijne scootmobiel op maat.